Hopp til innholdet

Fredag 7. juni var alle kontorene i Vier med ca 60 av våre medarbeidere samlet til felles lansering og fagdag for Vier arkitekter.

Dagen startet med omvisning på Ambassaden i Oslo av Eero Saarinen, som har gjennomgått en omfattende og imponerende rehabilitering med foredrag av arkitektene Atelier Oslo og Lund Hagem som har hatt ansvar for rehabiliteringen. Paulsen & Nilsen presenterte også sitt interiørkonsept med vektlegging av de ulike kunstinstallasjonene som er introdusert i bygget i forbindelse med rehabiliteringen. Etter foredraget hadde vi gleden av å spise på Restaurant Vinland Brasserie med innlegg fra Arkitektbedriftene.

Etter dette tok vi bussen opp til Voldsløkka skole og kulturstasjon der vi var på befaring med KONTUR arkitekter og Østengen & Bergo landskapsarkitekter. Vi fikk en rundtur i det nye skolebygget og det rehabiliterte Heidenreichbygget samt en spennende presentasjon av det innovative uteoppholdsarealet med sitt åpne fordrøyningskonsept.

Dagen ble avsluttet med middag og gode samtaler på Holmenkollen Hotell der alle fikk god anledning til å mingle og bli bedre kjent med hverandre. Dagen har vært en fantastisk anledning til faglig påfyll og sosialisering mellom de seks kontorene våre.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Har du en ide du vil diskutere eller et prosjekt du trenger hjelp med?

Ta kontakt med et av våre kontor for en hyggelig prat.

Kontakt oss